La consulta de Sant Quirze avança amb el debat de Nebrera i Cardús

Un centenar de persones van assistir al debat organitzat a l'Institut de Sant Quirze del Vallès entre l'exdiputada del PP Montserrat Nebrera i el degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB, Salvador Cardús. L'acte va servir per escalfar motors amb vista a la consulta sobre la independència del 28 de febrer a la població, i també perquè alguns dels assistents poguessin fer el vot anticipat.

Els dos professors universitaris van estar més d'una hora debatent entre ells i responent a les qüestions que els van exposar des del públic. En el seu torn, Nebrera va sorprendre dient que les consultes populars són «la cosa més important que ha passat a Catalunya des de la democràcia perquè s'ha mobilitzat la gent en positiu, des de la base». Tot i això, es va mostrar partidària d'un «encaix federal de Catalunya dins d'Espanya», que Cardús veu «més utòpic que la independència perquè la falta de federalistes espanyols ho fa inviable». També es va guardar un minut de silenci per Joaquim Sirera, fill del president de la junta electoral, mort la setmana passada a Andorra a causa d'una allau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.