Política

Setge al govern Rajoy

1-O

Podem insta el socialisme a decidir entre “equidistància o fer caure” Rajoy

El secretari general de Podem, Albano Dante Fachín, ha instat avui els socialistes catalans i de la resta d’Espanya a escollir entre “l’equidistància mostrada al llarg del dia d’avui o fer caure demà mateix” el president del Govern, Mariano Rajoy.

En una roda de premsa a l’International Press and Broadcasting Center de l’1-O, Fachín ha remarcat que “totes les forces que es consideren democràtiques han de ser absolutament clares: o amb el PP i la seva repressió o amb la gent de Catalunya, no hi ha punt intermedi”.

En aquest sentit, ha cridat els “socialistes de Catalunya i Espanya” a concretar “si continuaran amb aquesta equidistància mostrada al llarg del dia o si es posicionaran per fer caure demà mateix al Govern de Rajoy”, al qual ha titllat de “cadàver polític” ja que ha quedat “totalment invalidat com a interlocutor”.

Fachín ha destacat que poble de Catalunya ha donat una “lliçó” i, en un moment que ha qualificat d’”excepcional”, ha brindat suport al Govern, ja que Podem, malgrat que “no és una organització independentista”, sí que “va decidir clarament que avui havia d’estar al carrer”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.