Política

terrorisme

evolució dels ferits

Només queda un ferit crític per l’atemptat del 17 d’agost

Un dels ingressats per l’atropellament a les Rambles rep l’alta en les últimes hores

Un total de 16 persones encara es recuperen a l’hospital després dels atacs de Barcelona i Cambrils

Una persona continua ingressada en estat crític aquest dijous dues setmanes després de l’atemptat a les Rambles de Barcelona. El pronòstic de l’altra persona que dimecres a la tarda seguia crítica ha evolucionat a greu, segons ha informat el departament de Salut.

Un total de 16 persones segueixen hospitalitzades aquesta tarda com a conseqüència de les ferides patides als atacs terroristes del 17 i 18 d’agost a Barcelona i Cambrils, respectivament, 13 pel primer i 3 pel segon.

Dels ferits a la capital catalana, un continua en estat crític, 5 són greus i 7 menys greus. Pel que fa a les víctimes de Cambrils, 1 encara és greu i els altres dos menys greus. Dues persones han estat donades d’alta en les últimes 24 hores.

A l’Hospital de la Vall d’Hebron s’hi recuperen 5 persones, 2 més al Clínic, 2 a Sant Pau i 2 a la Mútua de Terrassa. L’Hospital del Mar de Barcelona, Sagrat Cor, Bellvitge, Centre Fòrum i un hospital de Saragossa acullen cadascun una de les víctimes restants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]