Política

EL VENDRELL

Contracten 28 persones de més de 45 anys

L'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament del Vendrell ha endegat aquesta setmana un pla d'ocupació que ha permès contractar 28 persones de més de 45 anys desocupades de llarga durada. Aquesta contractació per a tasques administratives i de manteniment en edificis municipals i a la via pública ha estat possible gràcies a una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya. L'objectiu és la contractació temporal de persones que tenen dificultats per retornar al mercat laboral.

Aquest és el primer pla d'ocupació centrat en persones desocupades més grans de 45 anys, i la intenció de l'Ajuntament és fer-ne un balanç, al final, per avaluar el seu grau d'inserció en el mercat laboral. Els contractes tindran una durada mínima de sis mesos o d'un any en el cas que siguin persones de més de 55 anys. En aquest moment, abans de la incorporació als llocs de treball corresponents, el grup està fent unes sessions de formació en salut i seguretat laboral a les instal·lacions de l'EINA, el Servei d'Ocupació de l'Ajuntament del Vendrell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia