Opinió

Xavi d'Arnes

Avui pren possessió el nou delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés (CDC). Pallarés arriba al càrrec després d'una carrera política iniciada el 1995, quan va ser elegit alcalde d'Arnes. Des de l'Ajuntament va organitzar un festival taurí en un poble veí de l'Aragó, perquè el delegat del govern a Tarragona, Josep Maldonado, no li deixava fer bous al seu municipi. Com que li van veure maneres de torero, CDC el va cridar perquè bregués amb els afers del partit a la Terra Alta i li tallés la cueta al fins aleshores totpoderós líder comarcal, Anton Monner. Des de la presidència del Consell Comarcal va fer faena de lluïment amb quatre carameleres i algun embolat. Li van donar l'alternativa i es va doctorar quan el van posar al davant de la federació ebrenca de CDC, on va haver-se-les amb el Miura del transvasament. Amb més valor que el Guerra i la muleta ben agarrada amb l'esquerra, va sortir viu d'un envit en què més d'un mestre s'hi va deixar la pell.

Foguejat en primeres places, amb el transvasament als corrals i en plena travessa del desert convergent, Pallarés va ser cridat al Parlament per fer un mà a mà amb l'altre matador comarcal, el socialista Paladella, i, de passada, preparar-se per al seu retorn com a primera espasa a la plaça tortosina del carrer de Montcada. En fi, Xavi d'Arnes, com deia aquell: sort i al bou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.