La Bisbal i la variant que mai podrà fer content a tothom

La decisió de la Generalitat de fer passar la variant de la Bisbal pel sud ha generat un efecte similar al que hauria causat l'aposta per qualsevol altra opció en aquest nus gordià de la xarxa de comunicacions gironina. És a dir, una divisió d'opinions entre les quals no s'albira cap posició de consens possible mentre aquesta obra es va demorant.

El pas que es va fer ahir després de mesos d'incertesa no ha estat cap sorpresa. El conseller Nadal no ha amagat mai les seves preferències per l'opció sud, per bé que ell mateix reconeix que hi ha una situació d'empat tècnic entre els arguments d'uns i altres. Sí que és cert que la nova proposta recull algunes sensibilitats i millora alguns aspectes, però sigui com sigui el més important és que inicia el procés per desencallar l'obra. Un procés que es posa en marxa però que, amb tota la complexitat de tramitació d'un projecte d'aquestes característiques, cal garantir que no pugui acabar sent presoner de voluntats partidistes ni de canvis de signe als governs que l'han de fer realitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.