L'apunt

L’APUNT

A l’hostaleria, de 12 a 12 hores

Són indignants les declaracions que el president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines, Antoni Escudero, va fer dilluns en el marc del Dia Mundial del Turisme, vinculant la falta de mà d’obra en el sector amb els subsidis que concedeix l’administració a persones que ho necessiten. Vol dir que el dèficit de personal no té a veure amb les llargues i mal remunerades jornades laborals que encara estan a l’ordre del dia a l’hostaleria i la restauració? Vol dir que no està relacionat amb els nous valors de molts joves que no estan disposats a deixar-se explotar per quatre duros? Però, què es podia esperar de l’homòleg gironí del president espanyol de l’hostaleria, que fa una setmana va dir allò que al sector sempre s’ha treballat a mitja jornada, de 12 a 12 hores?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.