El lector escriu

La sequera

Estic llegint els diaris i sobretot notant (visc per la zona del Montseny) el tema de la sequera. Gairebé portem tres anys sense pluges bones. Tinc la sort de poder viure i treballar i, en aquest entorn, soc propietari d’una casa de colònies, la qual requereix molts controls i manteniments anuals. Un d’ells és fer un manteniment i portar uns controls per la legionel·la. Acabo de fer el curs per poder gestionar-me jo els manteniments, el qual es basa en la nova llei que entra en vigor el pròxim 1 de gener, la llei RD487/2022. He quedat esparverat pel consum d’aigua i energia per poder dur a terme el manteniment.

Considero la meva instal·lació petita, comparada amb molts d’hotels, càmpings, pavellons esportius, empreses i tota classe de llocs públics amb dutxes, fonts i zones de reg, que han de procurar complir amb aquesta llei, la qual ens obliga a malbaratar un consum d’aigua exagerat i molta d’ella a una temperatura de més de 50 graus.

Res, només ho havia de dir.

Fogars de Montclús (Vallès Oriental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia