Pals

Biòlegs i submarinistes observen per primer cop prats submarins de gram florint a Roses i Pals

Biòlegs i submarinistes de la Fundació Alive han observat per primera vegada la floració dels prats marins de gram que hi ha al golf de Roses i a la badia de Pals, al litoral nord de la Costa Brava....

S’observa per primer cop la floració dels prats marins de gram al golf de Roses i a Pals

La troballa confirma que els herbassars de l’Empordà també es poden reproduir sexualment

SOS Costa Brava denuncia una actuació a la platja de Pals

L’entitat ecologista critica que s’ha modificat sense permís part de la platja protegida de Pals per posar-hi una guingueta

S’ha modificat l’orografia de les dunes i s’ha anivellat el terreny

pals

Joan Dausà, Clara Peya i El Petit de Cal Eril, a Musica’t

La tercera edició del festival Musica’t de Pals inclourà 7 concerts. A Ca la Pruna, hi actuaran Cesk Freixas (16 de juliol, gratuït), Els Atrapasomnis (13 d’agost, gratuït) i Clara Peya (20 d’agost)....

medi ambient

Proposta d’un museu de la guerra freda a l’antiga Radio Liberty

El grup Socialistes i Units per Avançar ha presentat a la mesa del Parlament de Catalunya una proposta de resolució instant a la creació d’un memorial de la guerra freda a l’antiga estació Radio...

Torroella de Montgrí

Mig segle de Torrent API

S’ha fet un acte commemoratiu amb la presentació d’un vídeo amb imatges inèdites

L’empresa ha crescut paral·lelament a l’evolució del turisme i ha estat una de les impulsores de la franquícia Ceigrup

Volen fer créixer la marca Arròs de Pals

Impulsen una campanya per aconseguir que tot el producte es quedi a la localitat i no s’hagi de vendre a fora

Palamós i Roses promocionen el seu potencial turístic al Medcruise

S’han programat activitats en el marc de l’assemblea dels creuers del Mediterrani

També s’han mostrat altres punts, com les poblacions medievals de Pals i Peratallada o el nucli antic de Girona

Pals impulsa una campanya perquè el 100% de la producció de l’arròs es quedi a la localitat

Dels prop de sis milions de quilos que s’esperen, un 50% s’acabarà elaborant a d’altres zones com el Delta de l’Ebre