Cristóbal espera veure avui a Riudarenes que l'equip progressa

Sense Òscar Álvarez, Chechu, Juanma i Galán, lesionats, ni Hiroshi, convocat per la selecció japonesa sub-20, el Girona juga avui a Riudarenes el segon amistós de la setmana. Després de la derrota preocupant de dimecres a Palafrugell (2-1), el tècnic gironí, Cristóbal Parralo, confia que l'equip avui a Riudarenes vagi millorant. «El partit és una càrrega més i els jugadors han d'anar trobant les millors sensacions».

Caure contra un equip de preferent no és habitual en la pretemporada d'un equip de segona A i Cristóbal admet que a Palafrugell hi va haver «impotència» pel fet que les cames no van respondre a causa de l'acumulació d'entrenaments. Contra el Barça Atlètic, s'haurà de veure l'evolució de l'extrem Aaron Bueno, que està a prova.

El Barça Atlètic de Luis Enrique serà un bon test avui a la tarda per al Girona. El filial blaugrana, cinquè l'any passat de 2a B, va guanyar dimecres el Reus (2-1) i ha fitxat, entre altres jugadors, Jonathan Soriano (Albacete), Sobregrau (Osca), Edu Oriol (Sant Andreu), Elvis (Ceuta) i Lozano (Cartagena).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.