Més esport

Jordi Garcia Pinto completa la millor actuació de l'any

Golf. El gironí va ser tercer en l'Open de Lió, del qual va acabar a un cop dels dos primers

Jordi Garcia Pinto va completar ahir el seu millor torneig en l'any del seu debut al circuit de l'European Challenge Tour, en què puja fins al lloc 65 del rànquing general. El gironí, que sortia ahir al matí en el desè lloc, va fer un pas endavant, i després d'entregar la targeta en les tres primeres jornades amb 69 cops, ahir va fer-ho amb 65; 6 sota el par del camp. I és que Garcia Pinto va fer un eagle al quinzè forat, que juntament amb 6 birdies expliquen l'escalada del golfista de Canet d'Adri. La tercera posició d'ahir, que li va donar un premi en metàl·lic de 9.600 euros, millora en 5 posicions el que fins ara havia estat el seu millor torneig –havia estat vuitè a Àustria el mes de juliol–. Garcia Pinto va quedar a només un cop del primer i segon classificat, l'escocès Chris Doak i l'holandès Tim Sluiter. El pròxim torneig serà aquesta setmana a la República Txeca.