Més esport

Kabouri i Ramon, campions gironins

Atletisme. Riudellots de la Selva va tancar ahir al matí el circuit gironí de cros amb el Campionat Gironí

500 atletes van desafiar ahir al matí les baixes temperatures per participar en el divuitè Cros de Riudellots de la Selva, que tancava el circuit gironí de cros i que servia per celebrar el Campionat Gironí de Cros, que van guanyar Hamid Kabouri i Bàrbara Ramon en categoria absoluta, masculina i femenina respectivament.

Kabouri va revalidar d'aquesta manera el títol que havia guanyat l'any passat i ho va fer amb una gran autoritat respecte als seus rivals i amb el júnior Jonathan Romeo com a immediat perseguidor; si bé el seu company d'equip competia en la categoria júnior –n'és el vigent campió de Catalunya. El triatleta del CN Olot Nan Oliveras i Jaume Quintana (Palamós) també van formar part del grup capdavanter en la primera meitat de la cursa. Salvador Ciurana (Lloret) va guanyar el Gran Premi Consell Comarcal de la Selva gràcies a la seva regularitat al llarg del calendari. Bàrbara Ramón va fer el doblet i a banda del Campionat Gironí també va guanyar el Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, amb també una júnior, Anna Quílez (Lloret), com a principal opositora en la cursa. En clubs, el Lloret-la Selva va ser el dominador en la categoria absoluta, mentre que en les de promoció el GEiEG va ser el protagonista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.