TENNIS DE TAULA / TOP ESTATAL DE JOVES DE CALELLA

TOP ESTATAL DE JOVES DE CALELLA

Nadina Riera venç en juvenils

La jugadora del Fotoprix Vic va remuntar un 0-2 i va superar Marta de la Vega (Inca) per 3-2

La jugadora del Fotoprix Vic Nadina Riera va guanyar en la categoria juvenil del top estatal de joves de Calella. Riera es va imposar en la final a Marta de la Vega (Inca) per 3-2, després d'haver remuntat un 0-2 en contra. La tercera plaça va ser per a l'asturiana del Suris Calella Raquel Bonilla. En la categoria sub-21 masculina, Joan Moregó (Termotur Calella) va perdre la final contra Endika Díez (Leka Enea) per 3-1 i va ocupar la segona posició.

Dos jugadors del Mataró Quadis també van ser segons en les categories infantils masculina i femenina. En nois, Xavier Peral va ser superat per 3-1 en la final per Moisés Álvarez (Cajasur), mentre que en noies, Alba Cladellas va ser derrotada per un ajustat 3-2 per Sofía Barba (Miguelturra) després de tenir un 1-2 a favor seu. En sub-21 femení, Marta Alech (Bàscara) va ocupar la tercera posició.

En la categoria dels més petits, la benjamina, Xuan Xhang del Foment Cassanenc va ocupar el primer lloc després de derrotar en la final l'andalusa Natalia Leña (3-1). En aleví femení, Nora Escartín (La Passió) va ser segona en perdre 3-0 contra l'andalusa Laura Ramírez, mentre que Júlia López (Ripollet) va ocupar el tercer lloc i Sara Ballester (Falcons) va ser quarta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.