DIVISIÓ D'HONOR

PC encarrila la visita del Benicarló

Dos gols del tanca brasiler en la primera part resolen el triomf dels blaugrana

Els tres punts obtinguts avalen l'equip de cara a la visita de divendres al líder, El Pozo

El FC Barcelona va resoldre la visita al Palau del Benicarló amb un 3-0 que li permet girar full al discret empat del cap de setmana passat a la pista del cuer (2-2). De fet, recuperar la bona línia mostrada durant la segona volta –s'han fet 13 dels 15 punts– era un dels objectius abans de visitar divendres que ve la pista del líder, El Pozo Múrcia. Un matx marcat pel precedent de la recent semifinal de la copa del Rei –13 de febrer–, en la qual els blaugrana van encaixar un contundent 1-7. Ara volen demostrar que estan molt més a prop dels murcians del que indica aquest resultat.

Per sorprendre El Pozo caldrà estar tan encertat com ho va estar ahir PC, l'encarregat de marcar dos dels tres gols dels blaugrana i encaminar el triomf contra el Benicarló. El minut cinc va ser màgic per al tanca brasiler, que va marcar en dues jugades gairebé consecutives. L'1-0 va arribar després d'una gran assistència a l'espai d'Ari i després de rifar-se el porter visitant Diogo. Tot seguit, una gran combinació amb Fernandão va propiciar el 2-0 mitjançant un xut sec.

Encara quedaven molts minuts però els blaugrana mantenien sota control el rival sense excessius problemes. De fet, va fer la impressió que els de Marc Carmona no premien l'accelerador al màxim, dedicant més esforços a fer el joc sòlid que els ha permès ser l'equip menys golejat de la lliga. D'aquesta manera, el perill que el Benicarló reduís distàncies es va allargar massa, fins que a dos minuts del final, i just quan el rival havia fet sortir el porter jugador, Igor va sentenciar en interceptar una passada i establir el 3-0.

FC BARCELONA:
Cristian, PC (2), Ari, Chico, Igor (1) –equip inicial–, Carlos, Javi Rodríguez, Saad, Jordi Sánchez i Fernandão.
BENICARLÓ AEROPORT CASTELLÓ:
Diogo, Vadillo, Valença, Xapa, Chico –equip inicial–, Leo, Lolo, Juan, Crepaldi i Boi.
GOLS:
1-0 (5') PC; 2-0 (5') PC; 3-0 (38') Igor.
ÀRBITRES:
Gutiérrez i López.

El Marfil tenalla l'Inter durant mitja hora

Els 10 últims minuts van condemnar el Marfil Santa Coloma a la pista de l'Inter Movistar, una de les més complicades de divisió d'honor. En la primera mitja hora el resultat afavoria els colomencs (1-2) gràcies a dos gols de Dani Salgado en la primera part. Dos gols de Betao i un de Rafa van capgirar el resultat (4-2) entre el minut 31 i el 38. Rafa encara va reduir distàncies (4-3), però L'Inter va sentenciar en l'últim minut (5-3) aprofitant l'atac a la desesperada del Marfil per salvar algun punt.

INTER MOVISTAR

5

MARFIL STA. COLOMA

3

INTER MOVISTAR:

Amado, Neto, Schumacher, Marquinhos, Gabriel –equip inicial–, Ortiz (1), Juanra (2), Daniel, Betao (2).

MARFIL SANTA COLOMA:

Igor, Rubén, Óscar Redondo, Dani Salgado (2), Héctor –equip inicial–, Julio, Rafa (1), Segura i Rafa Muñoz.

GOLS:

0-1 (7') Dani Salgado; 1-1 (9') Ortiz. 1-2 (13') Dani Salgado. 2-2 (31') Betao; 3-2 (33') Juanra; 4-2 (38') Betao; 4-3 (39') Rafa; 5-3 (39') Juanra