Esports

Montbui vol ser la seu d'un Challenger de l'ATP

Les pistes del Club Tennis Montbui són l'escenari fins al proper 28 de maig de la sisena edició del Torneig Arcadi Manchón de tennis. La competició porta el lema “Campions del futur” perquè acull 64 tennistes entre els quals és probable que es trobin els primers del món dels propers anys. El torneig és puntuable per al rànquing ATP, però l'objectiu dels organitzadors és celebrar, l'any 2019, un torneig de tipus Challenger. Aquest tipus de competició està integrada en el calendari de l'ATP i requereix almenys uns 50.000 euros en recursos.

Això suposa tot un repte per a un municipi essencialment obrer, on el tennis té presència des de fa tot just dues dècades, quan l'Ajuntament va construir dues pistes després de les demandes del club. Avui les pistes les utilitza una escola de tennis en què participen prop de 500 infants. Després de resoldre un concurs d'adjudicació de les instal·lacions, està previst que el recinte s'ampliï amb una sisena pista de tennis i que es millori l'entorn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]