Terrades (14), Candelario (18), J Sidera (10), Prunella (4), González (2) –cinc inicial–; Ros (3), Gómez, Aymerich (3), Aguilar, Pons (6), Cubells (25). 3 triples: 1 Terrades, Candelario i Aymerich. 28/43 tirs lliures. 29 faltes.
Linares (5), Serra (8), Morató (7), Palomino (18), Rodríguez (11) Farré (3), Font, Fernández, Currius (6) Vaca, Morán (4), Falconero (2). 3 triples: 2 Currius i 1 Serra. 17/34 tirs lliures. 32 faltes. Eliminats: Morató, Morán i Rodríguez.
PARCIALS:
13-18, 36-27, 56-41, 86-65.
COMENTARI:
Bon partit del Fontajau que guanya el ‘basquet average' contra el Llavaneres. Els visitants van començar dominant amb un parcial de 0-10 d'inici. Però el Fontajau es va despertar i al segon període va prendre la iniciativa gràcies a la defensa, amb recuperació de pilotes. Al tercer quart, els gironins, amb un 10-2, van trencar l'enfrontament. El quart període va estar dominat per l'alternança en els tirs lliures.
65
CESET:
Llaona (8), Boumaftah (2), Raves (9), Dubé (12), Quintana (2) –cinc inicial–; Blanch (139, Godoy (9), Garcia, Massallé (4), Timonet (6).  8 triples. 2 Llaona, 2 Godoy, 2 Dubé i 2 Blanch. 17/27 tirs lliures. 15 faltes.
48
BISBAL:
Castillo (7), Mitjà (15), Bassa (6), Vives (2), Sabater (8) –cinc inicial–; Castelló (5), Soler (2), Yepes (2), Pujadas, Oliva (1), Ferrer, Salva. 6 triples: 4 Mitjà, 1 Castelló i Castillo. 4/10 tirs lliures. 16 faltes.
PARCIALS:
20-5, 14-15, 12-12, 19-16.
COMENTARI:
El CESET pràcticament va decidir el partit en el primer quart de joc, en què va anotar un parcial de 20-5, que va ser decisiu. La resta del partit va estar igualada, però els gironins van saber mantenir l'avantatge que havien aconseguit a l'inici per arribar al final sense patir.Tot i això, la Bisbal va mostrar un bon joc.
74
SANTJOANENC:
Puigdevall (2), Miranda (3), Gonzàlez (14), Sala, Busquets (3) –cinc inicial–; X. Corcoy (20), Causadias (8) Vicente (4), Marull (3),  Olivas (15), Masoliver (2). 1 triple de Miranda. 17/24 tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Gonzàlez.
67
VILABALREIX:
Uriel (3), Lucena (8), Muñoz (21), Planes de Farners (11), Hidalgo (12) –cinc inicial; Moreno (4), Carbó (4), Horacio, Nuñez. 4 triples: 2 Muñoz i 2 Hidalgo. 15/22 tirs lliures. 23 faltes.
PARCIALS:
20-10, 28-26, 43-40, 74-63.
COMENTARI:
El Santjoanenc va començar dominant el partit però el Vilablareix, amb un canvi defensiu, va posar contra les cordes els garrotxins, que no estaven gaire encertats en el tir exterior. Al final, un gran Corcoy va agafar les rendes del partit i amb 18 punts va sentenciar a favor dels locals. La setmana vinent el líder s'enfrontarà la segon, el Ripoll.