BÀSQUET / 2a CATALANA

PRATENC 52 - EL MORELL 69

El Morell va superar ahir el Pratenc a domicili i va sumar la sisena victòria consecutiva en la lliga. El partit va ser força travat, marcat pel baix ritme de joc dels dos equips i pels mals percentatges en el llançament. Amb tot, els morellencs van ser millors i van saber imposar la seva llei. Després d'un primer quart força equilibrat, en el segon període els visitants van prémer l'accelerador en defensa i van deixar els locals amb només set punts en aquest quart. El Morell va mantenir a ratlla el Pratenc també en el tercer quart i va aconseguir arribar als últims deu minuts de partit amb un còmode avantatge de 13 punts (35-48). En el darrer quart, el Pratenc ho va intentar, però no hi va haver remuntada. / El 9
PRATENC:
Marín (15), Giner (10), Gené (14), Pascual (12), Garcia (9) –cinc inicial–; Ferré, Pons (2), Muntané, Benitorafe (2), Gual (5), Fernàndez.
EL MORELL:
Garcia (7), Jiménez (6), R. Garcia (4), Montoya (9), Villanueva (8) –cinc inicial–; Matute, Jiménez (9), Fernàndez (2), Rodríguez (7).
PARCIALS:
17-19, 7-16, 11-13 i 17-21.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.