1a CATALANA

Mai no és gaire tard per salvar-se

El Morell afronta un tram clau i, després de visitar el camp de l'Olesa, s'enfrontarà als dos equips que té al damunt

La fita d'assolir la permanència és força complicada per al Morell, però la seva victòria en l'última jornada, l'empat del Manresa i la derrota de l'Igualada permet als de Pitu Iglesias reenganxar-se a la lluita per la salvació. Ara mateix, el filial del Reus té 29 punts, 2 menys que el Manresa (és 18è i marca la zona de descens) i 5 menys que l'Igualada. Deixant de banda la situació favorable que van generar els resultats de l'última jornada, el Morell també té motius per creure en la permanència si mira el calendari, ja que ben aviat s'enfrontarà amb els dos equips que té al damunt. Això sí, primer caldrà que els blaus obtinguin un resultat positiu aquest diumenge en la visita al complicat feu de l'Olesa (6è), que manté molt vives les possibilitats de pujar.

Després arriben les dues jornades que decidiran el futur de l'equip morellenc, ja que rep el Manresa (18è) i, tot seguit, es desplaça a Igualada (17è). Obtenir el triomf, doncs, seria una de les grans claus per salvar-se, però un resultat desfavorable condemnaria els blaus a jugar en la regional preferent el pròxim curs. Per acabar la lliga, els del Tarragonès s'enfrontaran al Tàrrega (7è), al Peralada (10è) i al Vilassar de Mar (12è).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.