3a DIVISIÓ

Es confirma la millora

L'Olesa es va imposar al Premià i ja somia a sortir del pou

Els de Jordi Costa només van despertar arran d'un penal

Jordi Costa
ENTRENADOR DEL PREMIÀ
«Hem fet el pitjor partit de l'any. No hem estat fins, hem tingut molta ansietat. El primer gol ens ha fet molt de mal i hem anat a remolc»
José Antonio Montes
ENTRENADOR DE L'OLESA
«Estic molt content. Estem recollint tots els fruits de la feina que hem fet fins ara»

L'Olesa ha agafat la sintonia guanyadora i, després d'aconseguir la primera victòria de la temporada la setmana passada contra el Blanes, es va imposar al Premià a domicili. Els de José Antonio Montes van ser millors en el còmput global del partit i només un penal inexistent va mantenir el rival viu.

Dani Duran va aconseguir batre Manu quan només s'havien disputat quatre minuts, però l'àrbitre va invalidar el gol i va ser en el minut deu que Abel va introduir la pilota a la seva pròpia porteria i va permetre als olesans avançar-se. Arran del gol, els de Montes van continuar dominant el partit i generant ocasions de gol, sobretot mitjançant Pelegrín i Dani Duran, molt actius.

Va ser Soler, però, qui va encarrilar la victòria en el límit de la primera meitat. Ros va estavellar la pilota en un defensa i el davanter olesà va aprofitar el rebuig per engaltar una rematada que va entrar pel segon pal.

Després de la represa, la tònica del partit es va mantenir i només un penal inexistent, transformat per Abel, va permetre el Premià mantenir-se viu en el partit i buscar el gol de l'empat. La victòria permet als olesans ser optimistes amb vista al futur.

PREMIÀ

1

OLESA

2

PREMIÀ:

Manu, Joel, Villen, Abel, Aduia, Molina, Urbano, Gerard, Charly (Ramón, 46'), Wily (Siso, 72'), Kevin (Pons, 56').

OLESA:

Pujol, Aitor, Moisès, Belles (Francis, 68'), Ros, Arjona, Dani Duran (Enric, 77'), Moran, Pelegrín (Romero, 87'), Soler i Peque.

GOLS:

0-1 (10') Abel, en pròpia porteria. 0-2 (45') Soler. 1-2 (63') Abel, de penal.

ÀRBITRE:

Díaz Melero.
T.G.:
Als visitants Pelegrín, Moisès, Francis i Aitor
.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.