Messi s'afegeix a la festa del planter en un triomf plàcid del Barça a Seattle (0-4)

Jeffren i Pedro, en un estat de forma pletòric, van tornar a marcar, en aquest cas després dels dos gols de Lionel Messi

Segon partit de la gira, segon triomf; aquest més fàcil, en part perquè el rival, els Sounders, eren més fluixos, i en part perquè el Barça va agafant ritme. En un partit marcat novament pels canvis constants, els homes de Pep Guardiola van posar-se a la butxaca els 66.848 espectadors de l'estadi West Field. Primer, gràcies a la genialitat de Leo Messi, que va fer els dos primers gols de la pretemporada. Primer, amb un xut amb l'esquerra preciós, des de fora de l'àrea i ajustat al pal dret del veterà Kasey Keller. I després, desmarcant-se, rebent una assistència mil·limètrica de Xavi i marcant per sota les cames del porter. En defensa, només el suec Ljungberg, que se les va tenir amb un combatiu Dani Alves, va donar una mica de feina a un equip molt superior.

En la segona part, amb 22 protagonistes nous, els canaris Jeffren i Pedro van tornar a demostrar la seva vàlua amb un joc incisiu i dos gols més, el segon de cadascun en aquesta gira americana, i el tercer de la pretemporada.

SEATTLE SOUNDERS
FC BARCELONA
SEATTLE SOUNDERS:
Keller (Boss, 45'), Riley (Wahl, 61'), Hurtado (Riley, 45'), Marshall (Ianni, 45'), González (Brown, 45') (Fucito, 78'), Evans (Scott, 45'), Alonso (Neagle, 45'), Ljungberg (Vagenas, 45'), Zakuani (Sturgis, 45'), Montero (Levesque, 45') i Jaqua (Nyassi, 45').
BARÇA:
Pinto (Jorquera, 45'), Fontàs (Muniesa, 45'), Puyol (Piqué, 45'), Abidal (Henrique, 45'), Alves (Maxwell, 45'), Busquets (Touré, Yaya, 45'), Víctor Sánchez (Keita, 45'), Xavi (Dos Santos, 45'), Henry (Pedro, 45'), Bojan (Jeffren, 45') i Messi (Gudjohnsen, 45').
GOLS:
0-1 (21') Messi, 0-2 (41') Messi, 0-3, (75') Jeffren i 0-4 (89') Pedro.
ÀRBITRE:
Mark Geiger (Estats Units).
T.G.:
A Busquets (31') i Fucito (81').
T.V.:
Cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.