Bojan: «Vull continuar creixent aquí»

El davanter del planter confirma la idea de «continuar creixent» en el primer equip culer

Bojan refusa la idea d'abandonar el Barça a la recerca dels minuts que, de moment, està tenint només a comptagotes. «No em plantejo el fet de no continuar al Barça; vull treballar, continuar creixent i estar envoltat de totes aquestes persones. La meva idea és quedar-me al Barça», va declarar ahir el talentós davanter blaugrana.

A Bojan el sedueix «continuar vivint l'experiència de ser jugador del Barça», per la qual cosa està disposat tant a «ajudar l'equip quan l'entrenador ho necessiti», com a «aprofitar totes les possibilitats» que tingui.

El canvi de ritme que ha sofert la seva carrera, que ha passat d'una irrupció prometedora durant l'era de Rijkaard fins a un segon pla en l'etapa actual, obliga el futbolista de Linyola a «treure el més positiu de la situació i aprendre del fet de viure també l'altra cara de la moneda». «No diria que és just o injust el moment actual. Som molts jugadors i un entrenador que decideix i cal respectar les seves decisions.»

Bojan es va haver de pronunciar, també, sobre la polèmica que s'ha desfermat al voltant de la sanció, ahir confirmada, de dos partits al madridista Cristiano Ronaldo, malgrat l'apel·lació del conjunt blanc, que involucrava una acció de Leo Messi: «Cal respectar les decisions de tothom i deixar aquest tema tancat com més aviat millor», va concloure el jugador del Barça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.