Esports

El camp de l'Arenys de Mar, pendent de millores als vestidors i a les grades

El club presentarà el futbol de base diumenge, quan s'hi jugarà el primer partit

Hi ha baixants que s'inunden i un tros de mur que tapa visibilitat

Amb mig any de retard han acabat les obres del camp de futbol. Finalment diumenge està prevista la inauguració de les instal·lacions, que servirà per presentar els equips del futbol de base i posar a prova la gespa amb un partit del primer equip. El president del Club de Futbol Arenys, Joaquim Doy, es va mostrar satisfet de les obres, que han permès modernitzar les instal·lacions. “Ens han deixat entrar abans d'hora perquè al final s'ha fet molt pesat i estàvem cremats”, indica.

Des de mitjan febrer que els equips ja s'hi entrenen, sense fer ús de les grades ni els vestidors, on encara s'estava treballant. Segons explica Doy, una deficiència que s'ha detectat és que alguns baixants dels vestidors s'inunden. També s'ha comunicat a l'Ajuntament que hi ha un mur que tapa la visibilitat d'alguns dels seients de la graderia i que això es podria solucionar canviant la paret per una tanca. Des de l'oposició, ICV i el PSC van criticar en el darrer ple la supervisió que han portat a terme els tècnics en una obra que s'ha allargat mig any més del que s'havia previst. El regidor d'Urbanisme, Xavier Masgrau (JuntsxArenys), va assegurar que la penalització a l'empresa haurà d'anar als jutjats perquè no hi veu acord possible. A més a més, la constructora Copcisa manté la reclamació pel trasllat de l'antiga gespa al col·legi La Presentació.

Les obres per renovar les instal·lacions, incloent-hi les grades i els vestidors, han representat una inversió d'1,5 milions d'euros, que s'han finançat en bona part a partir de la subvenció de la Diputació. A la inauguració, diumenge a la tarda, es preveu que hi assisteixi la consellera de la Presidència, Neus Munté, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa. El club també ha organitzat un amistós amb el primer equip del Llagostera pel dilluns de Pasqua, amb l'objectiu d'omplir les 460 localitats que ara hi ha a les grades del camp.

LA XIFRA

460
seients són a sota de la coberta de la nova graderia que té el nou camp de futbol de l'Arenys.

LA FRASE

Ens han deixat entrar abans d'hora perquè al final s'ha fet molt pesat i ja estàvem cremats
Joaquim Doy
PRESIDENT DEL CF ARENYS

La pista coberta, a prop del pavelló

Les obres per remodelar el camp de futbol van ser la principal inversió del 2014, quan es va accelerar la inversió arran de l'esfondrament d'una part de la graderia. Ara el govern municipal s'ha compromès amb les entitats esportives i la principal inversió per aquest 2016 és tirar endavant el projecte de la pista coberta. Aquesta, finalment, es faria als terrenys a continuació de l'Hort del Bisbe, a prop del pavelló. Els terrenys, però, tal com reconeixia l'alcalde, Estanis Fors, són propietat de la UFEC i, per tant, s'hauria de demanar permís per fer-hi la pista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia