Esports

Pedrosa correrà a Montmeló tot i la fractura al fèmur

El pilot català s'ha sotmès a una revisió a l'Institut Universitari Dexeus i a una infiltració

El pilot català Dani Pedrosa (Honda) ha assegurat que correrà en el Gran Premi de Catalunya "molt motivat". Ho ha explicat després de sotmetre's aquesta tarda a un tractament per alleujar les molèsties pels problemes al fèmur dret. "Arribo al Gran Premi de Montmeló molt motivat per córrer a casa i amb moltes ganes de no defraudar la meva gent", ha assegurat el de Castellar del Vallès.

Pedrosa s'ha sotmès a una revisió a l'Institut Universitari Dexeus, on li han practicat una punció anestèsica i antiinflamatòria per alleujar les molèsties. En ser una fractura sense desplaçament, la intervenció quirúrgica no ha estat necessària i només requereix repòs absolut. "Veuré quines són les sensacions, i si són bones i positives repetirem la infiltració el cap de setmana", ha dit el pilot català.

Després de patir una fractura incompleta del trocànter major del fèmur dret en una caiguda a Mugello, la participació de Pedrosa a la cita del cap de setmana que ve va estar en dubte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.