Esports

Sebastià Catllà i Judit Casas aconsegueixen la primera victòria en l'estrena del Circuit Català de duatló a Viladecavalls

CATALUNYA CENTRAL

El duatletes de la Penya Ciclista Bonavista (Bages), Sebastià Catllà, i la independent de Terrassa Judit Casas s'han imposat en la prova inaugural del Circuit Català 2007-2008 de l'especialitat. La cursa s'ha disputat aquest cap de setmana a Viladecavalls (Vallès Occidental) i ha comptat amb 185 participants. Catllà i Pau Zamora, del CN Barcelona, es van distanciar en el primer segment de 7 quilòmetres de cursa a peu, però en el circuit de ciclisme, de 21 quilòmetres, Sebastià va deixar enrere Zamora.

En el tercer, la cursa a peu de 3,6 quilòmetres va confirmar la victòria del de Bonavista. En dones, Casas es va aprofitar de la caiguda de l'atleta que encapçalava la prova, Montserrat Cinca del CN Reus Ploms, i va mantenir l'avantatge fins a la línia d'arribada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.