Economia

Grup Miquel i Valvi Supermercats obren nous establiments Spar

Miservi de Supermercats SL, societat creada conjuntament per Valvi Supermercats i Grup Miquel, ha ampliat les darreres setmanes la seva xarxa d'establiments Spar arreu de Catalunya. Així, Miservi ha obert dos establiments a les poblacions gironines de Riells i Viabrea i de Palamós i Valvi Supermercats ha inaugurat un nou supermercat a Calella de la Costa. En total, donen feina a 24 persones. Spar de Palamós, que va obrir a principi de març, està situat al número 3 del carrer de Pompeu Fabra número i té una superfície de sala de vendes de 100 metres quadrats i la seva plantilla és de cinc persones. El supermercat Spar de Riells i Viabrea té una superfície de 600 metres quadrats i una plantilla formada per dotze persones. Spar de Calella, situat al número 54 del carrer de la Riera, disposa d'una sala de vendes de 700 metres quadrats i dóna feina a set persones.

Valvi Supermercats –empresa de capital 100% gironí i primera xarxa de supermercats independents a la demarcació– té en explotació 46 supermercats propis i la gestió de 32 supermercats Miservi. Grup Miquel és la primer empresa del sector majorista de la distribució alimentària de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia