Economia

Europastry crea 120 llocs de treball a Sarral

Europastry va inaugurar ahir una nova planta de brioixeria d'alta qualitat a Sarral (Conca de Barberà) que ha creat 120 llocs de treball entre directes (20) i indirectes. Les noves instal·lacions de la Conca, en les quals s'han invertit 20 milions d'euros, sumen 4.200 metres quadrats, i la meitat de les pastes que produeixin s'exportaran a països com ara Alemanya, Holanda, els Estats Units, Singapur i França.

“Fabricar croissants a Catalunya per vendre'ls a França és com si els francesos vinguessin a Tarragona a organitzar calçotades”, va assenyalar el president de la Generalitat, Artur Mas, en l'acte d'inauguració, i va posar la companyia com a exemple a seguir per a aquells empresaris que tenen por o estan desmoralitzats. Europastry dóna feina actualment a més de 2.000 persones a Catalunya. La planta de Sarral es va obrir el 1991 i des de llavors la companyia hi ha invertit més de 60 milions. L'any passat, la multinacional catalana de brioixeria congelada va facturar per valor de 389 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.