Economia

Acord entre Sanofi i el Centre de Regulació Genòmica

L'acord entre l'empresa amb planta a Riells i Viabrea i el CRG és a tres anys

L'empresa Sanofi i el Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona han signat un acord de col·laboració en recerca biomèdica que no té “precedents en el sud d'Europa'' segons va explicar ahir Marc-Antoine Lucchini, president i director general de Sanofi Iberia. Lucchini es va referir a la planta de Riells i Viabrea, que va qualificar d'“estratègica'' per al grup i que gràcies al fet que exporta més del 80% de la seva producció no està condicionada econòmicament a la conjuntura de crisi que viu l'Estat espanyol. El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, va explicar que aquests acords demostren que, tot i la crisi, les bases “'sòlides'' de l'economia catalana es mantenen.

L'acord entre Sanofi i el CRG és a tres anys i de moment ja s'han acordat quatre programes de recerca genòmica en àmbits relacionats amb malalties relacionades amb el càncer i la tuberculosi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.