Economia

Acord entre direcció de Vitri i treballadors perquè 32 mecànics de la planta de Torelló treballin temporalment a Eslovàquia

CATALUNYA

Els treballadors de l'empresa Vitri de Torelló han ratificat aquest divendres a la tarda l'acord al que van arribar aquest dijous la direcció de la companyia i el comitè d'empresa. L'acord -ratificat amb algunes reticències- suposa que els 32 mecànics de la planta de Torelló treballaran en torns rotatius de 4 setmanes a la planta que Vitri té a Eslovàquia durant el proper any. A canvi, es milloraran les condicions salarials i de treball d'aquest treballadors. Des de que l'any 2006, el grup Vemsa -propietari de Vitri- va obrir aquesta planta alguns mecànics catalans s'havien traslladat en aquest país europeu. La previsió inicial era que a curt termini la planta disposés dels seus propis mecànics que haurien format els catalans. El procés serà molt més llarg del inicialment previst.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.