Economia

Consolidació de l’espai de cotreball d’Olot

L’espai de cotreball municipal d’Olot, Ca-nyera , compleix aquest mes tres anys, durant els quals s’ha anat consolidant, fins al punt que avui té totes les places ocupades i hi ha llista d’espera. Aquest divendres es commemora l’aniversari amb una trobada de gent vinculada a aquest equipament i representants del teixit associatiu del barri i la inauguració d’una exposició fotogràfica a l’aparador de Ca-nyera (l’espai havia estat una botiga, coneguda com Can Nyera) sobre la festa i la faràndula del barri, i que es podrà veure fins a finals d’estiu.

Onze empreses

La regidora d’empresa, Gemma Canalias, va mostrar-se satisfeta pel rendiment de l’espai de cotreball, on estan treballant onze empreses del sector serveis i comunicació, tant garrotxines com de la resta de Catalunya.

Canalias va remarcar que en aquests tres anys, Ca-nyera també ha estat seu de l’àrea d’empresa i emprenedoria del consorci Dinamig (de l’Ajuntament i el Consell Comarcal), escenari per a diversos actes formatius o sessions del Campus Garrotxa, entre d’altres.Aquest equipament -com els coworkings en general- té el futur assegurat perquè n’hi ha molta demanda, va apuntar la regidora. Per això, no es descarta que s’hagin de buscar nous espais. Mentrestant, a la gent que està en la llista d’espera se l’ajuda a buscar locals alternatius perquè pugui treballar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia