Economia

Campanya sobre rodes als Polígons dels Plans

L'associació de la conca d'Òdena es dóna a conèixer amb publicitat als camions

L'Associació Polígons dels Plans va presentar dissabte passat la seva nova campanya de promoció amb la qual es vol donar a conèixer més enllà de l'àmbit de la comarca de l'Anoia i de Catalunya. L'entitat té per a aquesta iniciativa la complicitat de diferents agències de transports associades, que retolaran més d'una vintena de camions que portaran durant un any la imatge i la marca dels Polígons dels Plans per tot Catalunya, Espanya i Europa. De moment, ja hi ha enllestits set vehicles que poden començar a circular amb la nova publicitat.

Els camions lluiran la publicitat en català, castellà o anglès depenent de la ruta que facin i també portaran escrit el nom, la pàgina web i l'adreça de l'associació per fomentar el coneixement del potencial econòmic en el sector industrial que té la zona de la conca d'Òdena. Pel president de l'associació, Ramon Felip, aquesta campanya de publicitat dinàmica permetrà fer una promoció diferent per avançar de manera “ferma i segura”. Felip també recorda que la voluntat de l'entitat és erigir-se com a “marca única de la conca d'Òdena” en l'àmbit industrial i destaca: “La nostra situació geoestratègica és molt bona, a peu de l'A-2.” En aquest sentit, va concloure que Catalunya és “un país atractiu per a la inversió estrangera” i que des dels Polígons dels Plans “volem ser una referència del país”.

L'Associació Polígons dels Plans es va crear a finals del 2013 per unir empresaris i propietaris amb l'objectiu de prioritzar la dinamització econòmica i la creació de llocs de treball a partir de la cooperació supramunicipal. A través d'aquest projecte s'aconsegueix considerar un únic àmbit d'activitat econòmica els quatre polígons que en formen part, Plans d'Arau, Pla de les Gavarreres, Pla de Rigat i Riera de Castellolí, que ocupen una superfície d'unes 130 hectàrees en quatre municipis diferents: Vilanova del Camí, Òdena, la Pobla de Claramunt i Santa Margarida de Montbui.

Actualment hi ha instal·lades més de 130 empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]