JOAN CAÑIGUERAL

GERENT D'EMBOTITS MONTER

«Tenim la nostra pròpia idiosincràsia»

El màxim responsable de Monter defensa un sistema diferent al de les empreses que integren el clúster gironí i osonenc de la carn

El gerent analitza en aquesta entrevista diversos aspectes relacionats amb el sector dels embotits.

–Els embotits tenen una mica de mala fama?
–«Monter forma part del Fòrum Interalimentari, que té per objectiu informar els consumidors. Segons aquest fòrum, de tots els aliments cal menjar-ne la quantitat justa i en el marc d'una dieta equilibrada. Nosaltres treballem per fer productes sans i de qualitat.»
–Què en pensa, del clúster carni de la Garrotxa i Osona?
–«Nosaltres tenim el nostre propi sistema de treball. Per això, al principi que se'ns va parlar del clúster carni vam voler veure com es desenvolupava i hem vist que està dirigit més al fabricant multiproducte. No lliga amb la nostra idiosincràsia. A més, amb el Fòrum Interalimentari tenim un interlocutor del sector davant de l'administració.»
–Insisteixen molt en els temes mediambientals. Què ha fet Monter en aquest camp?
–«Tenim una depuradora pròpia i equipada amb l'última tecnologia i també som molt exigents pel que fa al control de les emissions a l'atmosfera. A més, utilitzem materials plàstics reciclables i, fins i tot, les restes netes les tornem al proveïdor, que en torna a fer matèria primera. A més, les caixes de cartró també són d'una sola làmina, per utilitzar-ne menys i són reciclables.»
–Quin és el futur més immediat de Monter?
–«Primer consolidar les línies actuals de producció, el creixement dels productes propis i fer els nous productes que Mercadona ens proposa.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.