Economia

Els treballadors de Doga Metal Parts d'Abrera inicien una vaga indefinida

La plantilla es mobilitza pel bloqueig de les negociacions del conveni i acusa la direcció de tenir una “actitud immobilista”

ls treballadors de la planta de Doga Metal Parts a Abrera (Baix Llobregat) han començat aquest dimecres una vaga indefinida per denunciar el bloqueig de les negociacions del conveni amb la direcció de la companyia. CCOO acusa l'empresa de tenir una “actitud immobilista” durant tot el procés negociador. Segons apunta el sindicat, la plantilla de Doga ha patit una “precarització” de les condicions laborals i salarials durant els darrers anys. És per aquest motiu que reivindiquen un “conveni digne” per els permeti “recuperar les condicions que s'han anat deteriorant”. Al mateix temps, demanen que la nova regulació “faci una aposta per la generació d'ocupació en les millors condicions possibles”.

Després d'una última reunió amb la mediació de l'administració celebrada ahir dimarts, els treballadors de Doga Metal Parts consideren que les desavinences no s'han pogut desencallar i en culpen la direcció, per “no atendre les demandes de la plantilla”. Davant l'inici de la vaga indefinida, CCOO “exigeix a la companyia que s'assegui a negociar” per aconseguir un nou conveni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia