Economia

Cales de Llierca vol obrir-se pas al mercat internacional

Cales de Llierca, empresa dedicada a la fabricació d'àrids calcaris, òxid de calci, hidròxid de calci i carbonat de calci, participarà a finals de mes a Turquia en una de les fires considerades referents del sector, la Paintistanbul & Turkoat.

La firma, situada a Argelaguer i que pertany al grup Calcinor, s'ha proposat augmentar la seva presència en el mercat internacional, bàsicament amb el seu producte estel·lar, el carbonat de calci precipitat (PCC), que comercialitza amb la marca Calprec, i que és líder internacional en el seu gènere. Es tracta d'un ingredient de pintures i de materials segellants i que és present en molts objectes quotidians, com per exemple el PVC, els tints i en automòbils, i fins i tot en productes alimentaris, entre altres aplicacions. En el marc de l'estratègia per obrir-se pas al mercat internacional, recentment Cales de Llierca també ha estat present a les fires alemanyes European Coatings Show, de Nuremberg, i K-Show, de Dusseldorf.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]