Economia

Les estacions d'esquí volen atraure el turisme familiar

Les estacions d'esquí de les comarques gironines, la Molina, Vall de Núria i Vallter 2000, a més de l'estació pallaresa de Port Ainé, pertanyents al Grup FGC, han iniciat el procés per aconseguir la certificació de Destinació de Turisme Familiar. Aquest és un segell d'especialització de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) que es dóna als municipis o territoris que ofereixen serveis i equipaments adaptats a les famílies amb nens. Les tres estacions gironines treballen per complir els requisits que es demanen per obtenir aquest distintiu, en què es prioritza que sigui una destinació de natura (parc nacional o natural) o un recurs de neu, com és el cas de les tres estacions de muntanya. També es té en compte l'entorn, l'oferta d'allotjaments i la restauració.

Les estacions de la Molina, Vall de Núria i Vallter estan a la primera fase per obtenir aquest certificat, en el qual s'especifiquen els requisits necessaris, per després fer una sol·licitud formal d'implantació a l'ACT, que avalua el compliment dels requisits. El procediment finalitza amb l'emissió d'un informe favorable a la certificació. Aquells territoris amb el segell de Destinació de Turisme Familiar, com és el cas de l'estació pallaresa d'Espot, entren en un pla de millora en què, a més, es fa un seguiment anual del territori per garantir el manteniment de la qualitat de la destinació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia