Economia

Consum

Gasolineres barates a Girona, segons l'OCU

Un informe publicat per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) revela que la gasolinera que hi ha situada al quilòmetre 700 de l'N-II a l'altura de Vidreres és una de les estacions de servei que hi ha a l'N-II que venen el dièsel a preus més competitius a Catalunya. Per contra, la gasolina 95 a millor preu de les comarques gironines “és al quilòmetre 728 de l'N-II (independent), a l'altura de Sarrià de Ter”.

L'informe de l'OCU revela quines són les gasolineres més barates per proveir de dièsel i gasolina 95 a Catalunya quan se circula per les vies A-2 i A-7. En el cas de l'A-2, les més assequibles són al polígon El Segre 201 a Lleida i al quilòmetre 575 de l'N-II a Collbató (Baix Llobregat). Quant al tram de l'A-7, els conductors que vulguin omplir el dipòsit amb dièsel més barat hauran de fer-ho al quilòmetre 1234 de l'N-340, a Vallirana Parc (Barcelona), o al quilòmetre 1101 de l'N-350, a l'Ampolla (Baix Ebre). Per a la gasolina 95 els preus més competitius es troben a l'avinguda Barcelona 222, de Molins de Rei, i al quilòmetre 1183 de l'N-340, a l'altura de Roda de Berà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.