Economia

Els sindicats satisfets per la retirada de l'ERO de l'Ajuntament d'Alboraia

L'expedient, aprovat el passat 20 de desembre per l'equip de govern del PP, afectava 29 treballadors de la plantilla

Era el primer ERO presentat per un municipi valencià

El sindicats CCOO-PV i UGT-PV han mostrat la seua satisfacció per la decisió del ple de l'Ajuntament d'Alboraia d'ahir 30 de maig, d'aprovar per unanimitat la retirada de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectava 29 treballadors de la plantilla.

La presentació d'aquest ERO, que va suposar el trencament del PP en el govern municipal i la pèrdua de la majoria absoluta en les eleccions del 22-M, ha suposat una pèrdua milionària per a les arques d'Alboraia. Segons els sindicats “l'obstinació” de l'alcalde, Manuel Álvaro, va costar 50.000 euros en estudis i informes d'assessors externs al consistori, amb l'objectiu de reduir en més d'un milió quatre-cents mil euros anuals el capítol de personal.

Els sindicats també denuncien l'actitud de la direcció general de Treball. “Ha estat inacceptable, rebutjable i increïblement parcial”, indiquen, recordant que no es va voler pronunciar en els terminis legals establits “per no influir en la campanya electoral d'Álvaro”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.