Economia

Simon tanca la planta de Barcelona

La companyia de material elèctric recol·locarà els 65 treballadors de fàbrica del 22@ en les plantes que el grup té a Olot, Riudellots de la Selva i Martorelles

L'empresa catalana justifica el tancament de la planta per la seva baixa producció i la seva ubicació

La companyia de material elèctric Simon ha decidit tancar la fàbrica ubicada en el districte tecnològic del 22@ de Barcelona i recol·locar als seus 64 treballadors en les plantes que el grup té a Olot, Riudellots de la Selva i Martorelles.

La direcció de la companyia ha comunicat la decisió al comitè d'empresa i està negociant la reorganització de la plantilla, que es portarà a terme després de l'estiu, degut a la complexitat per repartir l'activitat, els treballadors i la maquinària.

L'empresa catalana justifica el tancament de la planta per la seva baixa producció i el seu nivell d'activitat. I això cal afegir la seva ubicació “poc adequada” per a una planta, envoltada de moderns hotels, centres de negoci i empreses tecnològiques que s'han instal·lat en els últims anys en el 22@.

Simon ha volgut remarcat que ne cap cas s'ha plantejat acomiadar als treballadors de Barcelona, sinó que pretén mantenir tots els llocs de treball, encara que necessiti una reestructuració per optimitzar l'activitat d'una planta on havien arribat a treballar més de 180 persones.

Actualment, l'empresa compta amb una plantilla d'unes 1.000 persones a Espanya i està present en més de 50 països, amb plantes de producció a la Xina, el Marroc, Brasil, França, Argentina, Mèxic, Rússia, Turquia, Polònia i la Índia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.