Economia

Iberpotash anuncia una inversió de 40 MEUR a les mines del Bages, la més important des que es van privatitzar l'any 1998

CATALUNYA CENTRAL

L'empresa minera Iberpotash ha fet pública aquest dijous la intenció d'invertir 40 milions d'euros en les instal·lacions de les explotacions de potassa de Súria, Sallent i de Vilafruns, a Balsareny. Segons fonts sindicals, aquesta és la inversió més important que hauran rebut les instal·lacions mineres des que Iberpotash se'n va fer el càrrec l'any 1998, quan es va dur a terme la privatització de l'explotació.

Fins ara, han explicat les mateixes fonts, la inversió havia estat mínima i per tant, un import d'aquestes característiques fa pensar que l'empresa té la intenció de donar continuïtat a l'activitat, una qüestió que s'havia posat en dubte reiteradament des dels sindicats. Els alcaldes dels municipis on funcionen les mines destaquen la inversió tant pel que fa a les garanties de continuïtat de l'activitat, com pel compromís d'invertir en la reducció de l'impacte ambiental dels runams.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.