Economia

Els mòbils arriben a una penetració del 110%

Telefonia

La telefonia mòbil va arribar a les 49,4 milions de línies a l'Estat l'octubre passat, cosa que va situar la xifra de penetració en el 110,5% del total de la població espanyola, segons una nota feta pública per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT).

Les operadores que l'octubre passat van aconseguir fer un nombre més elevat dels nous clients van ser Vodafone i Movistar, amb el 46,6% i el 29,5% del total respectivament. Orange va fer el 14,8% dels nous clients, mentre que Yoigo va atreure al 6,2%. Les operadores mòbils virtuals van aconseguir el 2,9% de les noves altes.

En termes de portabilitat, les operadores de telefonia mòbil van intercanviar-se 319.444 clients a l'octubre. Així, en els primers deu mesos de l'any, un total de 3,5 milions d'usuaris han canviat de companyia, un 6,9% més que en el mateix període de l'any anterior. En aquest repartiment, Movistar en va guanyar 16.570 clients i Yoigo 5.807. Orange i Vodafone tenen un saldo negatiu de 17.791 i 3.480 clients, respectivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.