Economia

empresa

Una empresa de comerç en línia es muda del Tarragonès a Valls

L'empresa catalana de comerç en línia Prat International Brands traslladarà a partir d'enguany la seva seu a Valls, amb una inversió de 3,5 milions d'euros i la creació de seixanta llocs de treball. La companyia s'instal·larà al sector de Palau de Reig del polígon industrial, en una nau de 7.000 metres quadrats, que ja estarà en funcionament a final d'aquest any amb una inversió inicial de 2,5 milions, i que completarà al llarg del 2018 fins a arribar als 15.000 metres quadrats de superfície. Ara Prat International Brands té la seva seu a Torredembarra i hi treballen 35 persones, que es traslladaran a Valls.

Segons va informar l'Ajuntament, el trasllat a la capital de l'Alt Camp està vinculat a l'augment de la facturació que ha experimentat la companyia. Així, pretén millorar la seva capacitat de distribució principal a la resta de l'Estat, així com a Itàlia, França, Portugal i països del nord d'Àfrica, a més d'ampliar mercats.

Prat International Brands, fundada el 2008, comercialitza productes propis sota diferents marques, la principal de les quals és Greencut, dedicada a la maquinària i les eines de jardineria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]