Economia

economia

Coca-Cola inverteix 16 milions en la planta de Martorelles

Coca-Cola European Partners (CCEP) preveu invertir a Catalunya entre el 2017 i el 2018 un total de 16,6 milions d’euros, que es destinaran a millorar la innovació dels processos de producció a la planta que té a Martorelles (Vallès Oriental). En concret, el 2017 la companyia va invertir 8,7 milions en l’adaptació de les línies de fabricació de diverses begudes que es van afegir a la producció de la planta vallesana l’any passat. Aquest any l’empresa preveu destinar 7,9 milions d’euros en projectes d’estalvi energètic i en la reconstrucció del magatzem de recanvis, la implementació de carretons làser guiats i la incorporació de noves empaquetadores.

Coca-Cola European Partners contribueix al 0,5% del PIB de l’economia catalana i dona feina de manera directa a més de 800 persones, a les quals s’afegeixen gairebé 14.000 treballadors més a la xarxa de distribuïdors, comerços i restauració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia