Economia

Acreditació de la Unesco i l'OMT a les Vies Braves

L'Institut de Turisme Responsable, associat a la Unesco i a l'Organització Mundial del Turisme (OMT), ha atorgat al projecte Vies Braves el certificat Biosphere Responsible Tourism, que l'acredita com a experiència sostenible. Es tracta de la primera organització de les comarques de Girona que obté aquest certificat internacional i la primera experiència turística marítima d'arreu del món catalogada com a sostenible.

Per concedir la distinció, l'ens ha valorat aspectes com ara la gestió sostenible del projecte, el desenvolupament econòmic i social que suposa, la conservació i millora del patrimoni cultural, la conservació ambiental, la qualitat i seguretat d'aquest i la implicació del visitant. L'impulsor del projecte Vies Braves, Miquel Sunyer, celebra la certificació i assenyala que “aquest segell, el més important al món dins l'àmbit del turisme responsable i sostenible, confirma la vessant social de l'experiència”.

14 itineraris gironins

A la Costa Brava, Vies Braves disposa de 14 itineraris que, de nord a sud, són presents des de Portbou fins a Lloret, passant per Colera, Llançà, el Port de la Selva, Cadaqués, Roses, Pals, Palafrugell, Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols. La iniciativa també s'ha estès a les comarques de Barcelona, el Maresme i el Garraf, i al pantà de la Baells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia