Les fotografies de Benito Pajares, guanyador del premi World Press Photo, arriben a Castelló

El Centre Social Sant Isidre, de la Caixa Rural de Castelló, acull des de hui i fins al pròxim 28 d'octubre, l'exposició Senegal i els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, conformada per una trentena de fotografies del premi World Press Photo, Benito Pajares. La mostra també inclou la projecció del documental Senegal i els Objectius del Mil·lenni, del realitzador Ignacio Yñurrigarro, així com l'informe Aconseguint els Objectius del Desenvolupament del Mil·leni a Senegal amb la cooperació Descentralitzada Valenciana, de l'experta en desenvolupament urbà, Ivonne de Souza.

Les fotografies de Benito Pajares recorren els avançaments i reptes pendents en assumptes com l'educació, la salut, la lluita contra la pobresa i la igualtat entre homes i dones en aquest país subsaharià, un dels destins prioritaris de la Cooperació Valenciana a Àfrica.

El documental d'Ignacio Iñurrigarro reflecteix el ritme de vida als carrers del país subsaharià i ofereix testimonis i històries que parlen de la superació de la pobresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.