cultura

Canyigueral ofereix avui un recital a Cervià

Interpretarà peces de Mompou, Chopin, Montsalvatge, García Abril i Granados

Maria Canyigueral actua aquesta nit (21.30 h) en el segon concert programat en el 5è Festival de Música del Monestir de Cervià de Ter, que organitzen conjuntament Cervià Antic i Ibercàmera. La pianista gironina interpretarà un programa variat, en què destaquen obres de Mompou, Chopin, Montsalvatge, García Abril i Granados.

Nascuda a Girona i actualment resident a Londres, on està becada per la Fundació Agustí Pedro i Pons, ha tocat com a solista i en música de cambra en sales importants del nostre país, incloent-hi la Sala dels Miralls del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, l'Auditori de la Pedrera i l'Auditori CaixaForum. També ha tocat a la Sala María Cristina de Màlaga, entre altres llocs.

Aquesta cinquena edició del festival va començar la seva programació el 25 de juliol amb l'actuació del Quartet Gerhard i es clourà amb el recital del violoncel·lista Arnau Tomàs, que interpretarà obres de Bach.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia