cultura

L'excursionisme, en el nou dossier de ‘Les Garrotxes'

La revista de patrimoni i etnografia Les Garrotxes dedica el dossier del seu nou número a l'excursionisme. Com és habitual en aquesta publicació –que abasta la vall de Camprodon, la Garrotxa, l'Alta Garrotxa, el Pla de l'Estany i la vall de Llémena– el tema es tracta sobretot a partir dels testimonis de gent del territori, en aquest cas parlant amb homes i dones, entitats i històries de l'època anterior a l'actual massificació de les muntanyes.

Al marge del dossier, de la resta de seccions de la revista destaquen l'entrevista a mossèn Enric Sala, capellà olotí, activista social durant la transició i exrector de la Mare de Déu del Mont; el Retrat de família, dedicat als Mià (del restaurant de Palol de Revardit); un recorregut per Serinyà guiat pel naturalista Ernest Costa, i Una mirada al paisatge sobre el pont nou de Camprodon, per l'escriptor Josep Valls. Aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre es presenta la revista al local polivalent de Vallfogona del Ripollès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]