cultura

Doble sessió de Beatles per a grans i petits, a Bescanó

El grup barceloní Abbey Road , una de les millors bandes de tribut a The Beatles d'origen no anglosaxó, oferirà aquest diumenge dos concerts al Teatre de Bescanó , amb plantejaments diferents.

Al migdia hi oferirà el concert familiar Beatles for kids (12 h, 12 i 15 euros), un espectacle “100% interactiu” recomanat per a nens i nenes a partir de 3 anys perquè grans i petits puguin gaudir plegats, cantant i ballant, amb les millors cançons de l'històric grup de Liverpool.

A la tarda, Abbey Road portarà a terme al mateix escenari un concert més adreçat al públic adult, amb una tècnica impecable i una absoluta fidelitat a la imatge, el so i, sobretot, les cançons de The Beatles (18 h, 18 i 20 euros). Un gran espectacle.

Astella Rock, avui a Salt

El circuit Astella Rock porta avui a La Mirona dues potents bandes gironines: Expectativa Zero, amb Rafa Garrigós (Àspid) a la bateria, i Cendres, una jove banda de heavy metal (22.30 h, 5 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia