Art

Christian Alonso, nou director del centre d’art La Panera de Lleida

L’investigador cultural, comissari i docent Christian Alonso (Lleida, 1987) ha guanyat el concurs de direcció del centre d’art La Panera de Lleida. Alonso, que substituirà Cèlia del Diego, és doctor internacional, màster i llicenciat en història de l’art per la Universitat de Barcelona.

El seu treball analitza les relacions entre l’art i l’ecologia en l’actual context de crisis climàtiques i socials, caracteritzat per la precarietat existencial i l’augment de les dinàmiques autoritàries, racistes, xenòfobes i sexistes. La seva recerca i pràctica curatorial explora la capacitat de l’art de produir formes de vida afectives, creatives i transformadores.

El seu projecte per La Panera s’articularà en quatre objectius: enfortir el seu paper com a plataforma de creació contemporània en l’àmbit de les arts visuals, arts digitals, arts musicals i sonores, i arts del cos; consolidar la institució com un centre de recerca, experimentació, pensament i formació artística, curatorial i de mediació; convertir el compromís amb el territori en un eix transversal a la programació; i mantenir, reforçar, diversificar i complementar els àmbits d’educació, programes públics i documentació existents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia