cultura

Música

L'Ametlla clou avui un 5è Cicle de Jazz de luxe

L'actuació de Juan Antonio López Sextet tanca avui un reeixit festival

L'Ametlla del Vallès clou avui una reeixida cinquena edició del seu Cicle de Jazz, que va començar el 27 de maig organitzat per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament vallesà amb la finalitat de “redescobrir indrets emblemàtics del poble per mitjà de música de qualitat”.

Aquest darrer concert de la diada de Sant Joan estarà protagonitzat pel Juan Antonio López Sextet i l'actuació començarà a dos quarts de nou del vespre al Millet Park, amb entrada lliure. Un sextet liderat per Juan Antonio López Moya, jove guitarrista format inicialment a partir de tretze anys de manera autodidacta i en l'ambient de les penyes flamenques. El 2015 va acabar els seus estudis superiors de música a l'Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya) obtenint matrícula d'honor.

En aquest projecte musical Juan Antonio López convida l'espectador a fer un viatge en què el flamenc d'arrel més tradicional es deixa seduir pel jazz.

L'acompanyaran Marc López a la guitarra, Ismael Alcina al baix elèctric, Raúl Manchón a la percussió, Diego Giménez, cant i palmes, i Ángel Márquez cant, palmes i ball.

Al marge de diverses exposicions que s'han pogut veure durant el cicle, Carles Benavent Trio va ser l'encarregat de donar el tret de sortida al cicle de concerts amb la presentació del seu darrer projecte, titulat 1,2,3, acompanyat pel piano de Roger Mas i la bateria de Roger Blavia.

Gabriel Amargant Quintet va actuar el 3 de juny presentant el disc And Now For Something Completely Di_erent (FSNT, 2015), recentment guardonat amb el premi Enderrock al millor disc de jazz de l'any 2015. Eva Fernández va protagonitzar l'actuació del 10 de juny. Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista i cantant i que a l'Ametlla va actuar en format quintet.

I, finalment, el cap de setmana passat va ser el torn de Laura Simó & Francesc Capella Trio. La col·laboració entre aquests dos músics ve de molt lluny. En el 5è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès van presentar en primícia el primer treball enregistrat dels dos genials músics en format quartet, anomenat Afterflow.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]