cultura

FGC i Terrassa fan paquets de descomptes per promoure el turisme

Es rebaixen les entrades en diversos recintes i museus relacionats amb rutes medievals i modernistes, a més de rebaixar un 20% el bitllets del tren

Després de l'aprovació a finals del 2014 del nou pla de desenvolupament turístic de Terrassa, que preveu incrementar fins a 150.000 pernoctacions anuals en cinc anys al municipi, el consistori de Terrassa està començant a desenvolupar iniciatives per promoure l'increment de visitants. La darrera és l'acord amb Ferrocarrils de la Generalitat i l'Agència Catalana de Patrimoni que es concretarà en la creació de paquets de productes que combinen descomptes en bitllets i d'entrades a diferents recintes dels Museu de Terrassa i del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (NACTEC) a l'estil del que s'apliquen a Martorell.

Aquests paquets combinats entraran en funcionament a partir del proper 17 de març i s'han dividit en tres experiències diferents, segons les preferències dels usuaris: el combinat Medieval-Vallparadís, el combinat Modernista i el combinat Descobreix Terrassa. En tots ells s'inclouen bitllets d'anada i tornada en FGC des de qualsevol punt de línia de metro del Vallès entre Barcelona i Terrassa. Segons l'estació d'origen, la tarifa general oscil·larà entre 7,45 euros i 10.40 euros, mentre que la tarifa escolar anirà de 5,35 euros fins 7,45 euros. Per als menors de 8 anys serà 2 euros menys, i per a menors de 6 anys, 4 euros menys. El combinat Medieval inclou entrada a la Seu d'Ègara i al Castell-Cartoixa de Vallparadís, mentre que amb el Modernista es podrà entrar al MNACTEC, la Casa Alegre de Sagrera i la Masia Freixa. En el de Descobreix Terrassa es podrà entrar ala Seu d'Ègara i al MNACTEC. En el cas dels bitllets del tren, la rebaixa que s'aplica és d'un 20%.

LA DATA

17.03.15
És quan s'aplicaran
els paquets combinats de descomptes per a les rutes medieval i modernista.

LA XIFRA

20
per cent
de descompte és el que s'aplica en el preu del bitllet de la línia entre Barcelona i Terrassa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.