cultura

Tercer cicle ‘Dolby Surround' a Porqueres

Nick Cave, Mazoni, TGA i Spinal Tap, en quatre films, aquest cap de setmana

El documental musical, un gènere que va guanyant adeptes i pantalles, té una bona plataforma en el cicle Dolby Surround, que tindrà lloc dissabte i diumenge al centre cívic de Porqueres, que el coorganitza amb el Projecte Sonora . Nick Cave, Mazoni, The Gramophone Allstars Big Band i Spinal Tap, el grup fictici de heavy metal més famós de la història, seran els protagonistes musicals d'aquesta tercera edició de Dolby Surround.

El cicle començarà dissabte amb un doble cartell de producció nacional, amb Navigam (A Istanbul amb Jaume Pla, Mazoni), de Terenci Corominas, i Jazzmaica, d'Arnau Costa, Jordi Sacasa i Jep Jorba (19 h, 4 euros). Navigam és un projecte ideat pels banyolins Andreu Fàbregas i Josep Sarquella, per internacionalitzar la música catalana, amb Istanbul i una cançó de Mazoni (Per primer cop) com a protagonistes. Jazzmaica mostra el procés de creació de l'últim disc de TGA Big Band, liderada pel bisbalenc Genís Bou.

Dissabte també es projectarà 20.000 días en la Tierra, en què Iain Forsyth i Jane Pollard fan un retrat íntim de Nick Cave, entre la realitat i la ficció (22.30 h, 4 euros). Diumenge, tancarà el cicle This is Spinal Tap, tot un clàssic filmat el 1984 per Rob Reiner, sobre la desastrosa gira americana de la banda de rock més sorollosa de la història (18 h, 2 euros). Aquest any Dolby Surround estrena un abonament de 10 euros, amb crispetes incloses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia